• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Новини регіональних управлінь Держмолодьжитла: Вінниця і Житомир

Новини регіональних управлінь Держмолодьжитла: Вінниця і Житомир

76631 1024x682

 

У Вінниці виділено кошти на житлові програми для молоді

27 липня 2017 року зі спеціального фонду бюджету м. Вінниці та 3 серпня 2017 року зі спеціального фонду Вінницького обласного бюджету надійшли кошти для надання пільгових довготермінових кредитів на загальну  суму 348 068,00 грн.

До уваги кандидатів у позичальники, що подали документи для постановки на облік у Вінницьке регіональне управління Держмолодьжитла для отримання пільгового довготермінового кредиту на будівництво (реконструкцію) і придбання житла молодим сім‘ям та одиноким молодим громадянам у рамках Обласної програми забезпечення молоді житлом на 2013-2017 роки.

З метою актуалізації інформації кандидатам у позичальники, які перебувають у рейтингу кандидатів по Вінницькому регіональному управлінню Держмолодьжитла, необхідно оновити такі документи:

1) Довідку про перебування на квартирному обліку всіх членів сім‘ї;

2) Довідку про склад сім‘ї;

3) Паспортні дані усіх повнолітніх членів сім‘ї;

4) Довідку з місця роботи із зазначенням займаної посади, часу перебування на посаді та розміру отриманої заробітної плати протягом останніх 12 місяців;

5) Виписку з трудової книжки про місце роботи за останні 3 роки;

6) Свідоцтво про шлюб (за наявності);

7) Свідоцтво про народження дитини (за наявності).

Новий будинок для молоді у Житомирі

У липні 2017 року до Переліку об’єктів житлового будівництва, на будівництво (реконструкцію) житла у яких можуть спрямовуватися кредитні ресурси, був включений  «Багатоквартирний житловий будинок по вул. Євгена Рихліка, 11 в м. Житомирі (Крошня)  (1-5 секції).

Мова про житловий комплекс «Домашній», забудовник – ТОВ «Арт Хаус Груп».

Відсоток будівельної готовності 1,2,3 секцій будинку складає 86 %. Плановий термін введення  в експлуатацію – 3 кв. 2017 року.

Відсоток будівельної готовності 4,5 секцій складає 40 %. Плановий термін введення  в експлуатацію – 4 кв. 2017 року.

У наявності:

    2-кімнатні квартири.

    3-кімнатні квартири.

Зазначений житловий будинок бере участь у державних житлових програмах забезпечення молоді житлом.

За детальною інформацією слід звертатися до Житомирського регіонального управління Держмолодьжитла  за адресою: м. Житомир, вул. Л. Качинського, 12-а, 5 поверх,  тел. (0412) 42-25-12.