• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Житлові програми у Світловодську та їх перспективи

Житлові програми у Світловодську та їх перспективи

 

1524643921 dsc 0769Директор Кіровоградського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Артем Погребнюк взяв участь у засіданні «круглого столу», ініціаторами якого виступили депутати Світловодської міської ради Олександр Ода, Анатолій Кучугурний, Анатолій Шаповал, у місті Світловодськ Кіровоградської області.

На засідання прийшли, переважно переселенці з Донеччини та Луганщини.

«Метою візиту є велике бажання спростити питання отримання власного житла за програмами які реалізує Держмолодьжитло, зустрітися з людьми, що мають право і бажання отримати житло, виступити перед депутатами міської ради, закликати їх до прийняття міської програми» зазначив Артем Погребнюк.

1524643921 dsc 0738

- Останнім часом в області через брак коштів попередня Програма майже не діяла. За 2017 рік було виділено близько 500 тис. грн. Тож щоб виправити ситуацію, треба шукати інвесторів, приймати Програми в містах і районах, створювати чергу на отримання житла. У кожному місті є незавершене будівництво, яке можна добудувати за рахунок Фонду або побудувати нові будинки. Владі на місцях треба визначитися і запропонувати свої проекти.» 

Обласна програма забезпечення молоді житлом спрямована на створення належних умов для забезпечення молодих сімей та одиноких громадян житлом, реалізацію молодіжної державної політики в частині розв’язання житлової проблеми, подолання негативних демографічних тенденцій.